Faciliteiten

In het verenigingsgebouw het Praathuis kan men andere leden ontmoeten, bij regen kan er worden geschuild en men kan er koffie, thee of een drankje kopen. Daarnaast zijn er faciliteiten als toiletten, EHBO-dozen en liggen er boeken en tijdschriften over (biologisch) tuinieren. Ook worden er soms cursussen en andere activiteiten georganiseerd. Elke zaterdagochtend wordt er van 9.00 tot 10.00 uur gezamenlijk koffie gedronken.

In het Servicepunt zijn de Tuinwinkel, de Werkplaats en de Veldschuur ondergebracht. De Tuinwinkel zorgt voor de gezamenlijke inkoop van zaden en jonge groenteplantjes. Ook wordt hier ten behoeve van de leden zelf gezaaid. Daarnaast worden zakken potgrond en bemeste tuinaarde verkocht, evenals bijv. bonenstokken en tuinramen. In de herfst wordt mest, zand en tuingrond voor de leden ingekocht.

In de Werkplaats kunnen leden kleine klussen uitvoeren. Er is een werkbank en er zijn diverse gereedschappen zoals bijv. een zaagmachine. Beginnende tuiniers kunnen hier tuingereedschap lenen. Daarnaast beschikt de vereniging in de Veldschuur over kruiwagens, kistenwagens, een bandenwagen, een aanhangwagen en een trekkertje.


Prijslijst tuinwinkel

Planten
Momenteel zijn diverse planten beschikbaar in de winkel! Zoals; sla, andijvie, kroten, diverse koolsoorten, prei, tomaten-, paprika- en komkommerplantjes en nog veel meer…
Er hangt wel een bestellijst in de werkplaats waarop je je bestelling mest en grond kan aangeven.

Diversen

Tonkinstokken, 100 cm 
Tonkinstokken, 180 cm
Tuinaarde 40l.
Potgrond 40l.
Kunstmest per kilo
Koemest per kilo
Kippenmest per kilo
Kalk per kilo
Kali per kilo
Fosfor per kilo

Er zijn diverse zakjes zaden beschikbaar in de tuinwinkel.

*laatste planten, op = op!

Openingstijden
woensdag 10.00 – 11.00 uur
vrijdag 15.00 – 16.00 uur
zaterdag 09.00 – 11.00 uur

Let op: de openingstijden verschillen per seizoen.