Lidmaatschap

Wat houdt het lidmaatschap in

Het lidmaatschap van HTV Bouwlust kost €40 per jaar.

Leden zijn verplicht zich jaarlijks 4 uur voor de vereniging in te zetten. Dit houdt in dat men tijdens maandelijkse werkochtenden gemeenschappelijk het terrein en het verenigingsgroen gaat onderhouden. Er worden aan het begin van het jaar werkgroepen gemaakt en alle leden worden ingedeeld. Deze informatie zal in maart bekend worden gemaakt via email en de mededelingenborden.
Zijn er vragen n.a.v. van de indeling, dan kan er contact opgenomen worden met Hannah ten Brink via htvbouwlust@live.nl.

 

De huurkosten per m2

De huurkosten voor een tuin bedragen €0,50 per m2 per jaar. Daarnaast vragen wij nieuwe tuinders een borgsom van €1 per vierkante meter tuinoppervlak.

 

Tuinen

De tuinen die wij aanbieden verschillen van omvang.
– 100 m2;  als beginnende tuinders zal dit het formaat zijn waarop je zult starten.
– 150 m2
– 200 m2
– 250 m2
– 300 m2

Per lid kan maximaal 300 m2 tuingrond in gebruik zijn.

 

Wachtlijst / aspirant leden

Als er aspirant-leden op de wachtlijst staan voor een tuin, dan kunnen zij wel al deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging.

Door de gemeente is in het huurcontract bepaald dat gebruikers van de volkstuinen bij voorkeur woonachtig dienen te zijn in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Dit betekent dat bij de toewijzing van vrijkomende tuinen aan aspirant-leden in principe de volgorde van aanmelding wordt aangehouden; maar dat aspirant-leden die woonachtig zijn in Bodegraven-Reeuwijk voorrang hebben boven aspirant-leden van elders indien men zich in hetzelfde jaar heeft aangemeld.

Zittende leden, die bij het bestuur schriftelijk hebben aangegeven dat zij voor een andere tuin op het complex in aanmerking willen komen, hebben bij de toewijzing van vrijkomende tuinen voorrang boven aspirant-leden.

inschrijfformulier_HTVB

Informatie

Voor informatie over lidmaatschap en tuinieren bij htv Bouwlust kunt u contact opnemen met:

htvbouwlust@live.nl

 

Disclaimer

De informatie in de artikelen op deze website kan verouderd zijn. Voor de meest actuele informatie raden wij u aan om contact op te nemen met het bestuur via htvbouwlust@live.nl.